Търсене на продукти

Хиляди специализирани фирми гласуваха

Viessmann е „Специализиран партньор № 1“ за 14 пореден път

Март 2017

За първи път и победител в категория “Термопомпи“

На всеки две години индустриалното списание „markt intern“ провежда проучване сред специализираните фирми за отоплителна техника, които оценяват постиженията на производителите в различни категории продукти и услуги. И тази година участие взеха хиляди фирми в бранша и отново победител е Viessmann – за 14 пореден път. Три първи и едно трето място в категориите гарантираха отново победата на немския производител от Алендорф в общото класиране.

Категорична победа и първи места в три продуктови категории

В Информационния център на Академията Viessmann в Алендорф главният редактор на „markt intern“ Ханс Георг Паули и директорът на издателството Георг Клеменс връчиха “Златен сертификат“ на Йоахим Янсен, CEO. Отличия бяха връчени и в продуктовите категории кондензни котли, конвенционални котли и термопомпи, както и за третото място в категория котли на биомаса.

„Признателност за нашата работа и добро партньорство“

В своята благодарствена реч Йоахим Янсен, Viessmann CEO, подчерта, че този успех, дори и да е постигнат за 14 пореден път, не се подразбира от само себе си: “Всеки път за този успех се работи много“. Йоахим Янсен благодари на всички служители за тяхната всеотдайност и на търговските партньори за изключително ценното доверие. „Високата оценка за нас е потвърждение на нашата работа и добро партньорство“, допълни г-н Янсен, „в същото време гледаме на това признание като ясна заявка и в бъдеще да работим упорито и да затвърдим позициите си на върха.“

Йоахим Янсен беше особено радостен за първото място в категорията “Термопомпи“, защото става въпрос за технология с огромно значение за бъдещето – изключително важна за енергийните промени.