Иновативни решения за охлаждане

Viessmann Group е един от водещите производители на иновативни системи за охлаждане в Европа. В продуктовото портфолио се предлагат уреди за охлаждане и дълбоко замразяване какато и напълно готови решения, изпарители, хладилни клетки, агрегати за охлаждане и дълбоко замръзяване, принадлежности и услуги. Широкият асортимент от продукти и услуги включва ефективни решения за охлаждане и силна патрньорска мрежа.
 

Хладилни решения за търговски обекти и предприятия

  • Хладилни шкафове
  • Хладилни витрини
  • Хладилни клетки и стелажни системи
  • Хладилни системи и управления


Viessmann предлага интелигентни решения за търговски обекти, които отварят нови възможности за продажбата на хранителни стоки. Към факторите за успех се числят редуцираните разходи за цикъла на живот, създаването на приятно усещане при пазаруване и адаптирането към индивидуалните концепции на клиентите.
 Ниски разходи за цикъла на живот

Що се отнася до цикъла на живот на своите продукти Viessmann спазва една обща философия – от инсталирането през ежедневната експлоатация, сервизиране и поддръжка до обратното изкупуване на старите уреди. Клиентите получават решения с ниски разходи за цикъла на живот, които са от полза за бъдещите поколения.

Приятно In-Store-преживяване

Разбиране на изискванията на клиентите, както и задълбоченото познаване на пазара прави възможно създаването на приятна атмосфера и емоции при пазаруване в търговските обекти. Хладилните витрини и шкафове на Viessmann са изключително подходящи да презентират атрактивно хранителните стоки и така допринесат за повишаване на оборота. Заедно с клиентите се създават решения, които са в еднаква степен полезни и за търговците и за потребителите.

Уникални решения за търговските обекти

Решенията за охлаждане на Viessmann са гъвкви по отношение на приложението си и отговарят на всички изисквания на търговската мрежа. Всички продукти могат да се напаснат към индивидуалните изисквания на клиентите за да се създадат уникални концепции и визии.


Производство

Произвдоствените заводи в Германия (преди Viessmann Kältetechnik, водещ европейски призводител за хладилни помещения) и Финландия (Norpe, скандинавски пазарен лидер за охладителни системи) гарантират високото качество на управлявани по температура хладилни помещения и охладителни уреди както и високо Know-how в областта на решения за охлаждане в търговски обекти и предприятия. Споделянето на дългогодишния опит на двата завода е предимство за клиентите, които получават цялостните решения от един доставчик.

Viessmann_Kuehlsysteme_GmbH.jpg

Производство в Германия

Предприятието Viessmann Kühlsysteme GmbH в баварския град Хоф е пзарен лидер в Европа и основен производител на охладителни помещения с контролирана температура и хладилни агрегати за търговски обекти и индустиални предприятия. Над 500 служители произвеждат високоефективни и иновативни продукти за ресторанти и хотели, предприятия за производство и обработка на хранителни продукти.

Сертификати


Norpe_Porvoo.jpg

Производство във Финландия

Norpe Oy е основано през 1953 във Финландия и вече е част от Групата Viessmann. Предприятието е водещ производител на иновативни комерсиални решения за охлаждане, като хладилни клетки и хладилни съоражения с централно охлаждане, напълно готови системи и комплексни инсталации. В портфолиото на предприятието се включват и услуги за монтаж и сервизиране. В централата на компанията в Порво работят над 300 експерти в областта на хладилната техника.

Сертификати

Viessmann_Best Market_Website neu_654x359.jpg

BEST of Market 2016 - Viessmann получи реномираната браншова награда

Читателите на реномираното списание за гастрономи GVmanager, first class избраха Viessmann за победител в категорията охладителна техника. Церемонията по награждаването се проведе на 10. март, в рамките на специализираното изложение Internorga в Хамбург. Наградата се основава на резултатите от детайлно допитване към читателите на списанието по отношение на цялостното портфолио и политика на доставчиците. Броят на оценяваните предприятия е над 800. Online-допитването бе проведено сред специалисти от хотелиерството, ресторантьорството, кухните в училища и детски градини през чнуари и февруари 2016 г. Общо 1.873 участника оценяваха предприятията. Класирането на най-добрите предприятия доставчици на техника за 2016 г. е резултат от сумата на отделните оценки в критериите качество, сервиз и съотношение цена-услуги.

Superpartner_Urkunde_654x359.jpg

GGKA избира суперпартньор 2016

За петнадесети път специалстите в оборудването за гастрономия и големи кухни (GGKA) оцениха своите доставчици. Церемонията по награждаването на победителите беше организирана по време на изложението Intergastra на 20. февруари 2016 в Щутгарт. Организираното на всеки 2 години съревнование „Суперпартньор“ дава цялостна оценка производителите на оборудване в бранша. Viessmann Охладителни системи от 2004 г. насам е в Топ 3 на надеждните производители в категорията „Големи уреди – Охлаждане“. Всички 80 членове на GGKA оценяват доставчиците в общо девет асортиментни групи и по седем критерия за оценка. Viessmann Охладителни системи получи най-високи оценки в категориите техническо изпълнение и качество, гъваковост и търговска политика в категорията „Големи уреди – Охлаждане“. По критерия честота на рекламации беше с най-добри резултати в своята група, далеч пред своите конкуренти.