Зимни спортове и Viessmann: неразривно свързани

Повече от 20 години спосорирането на спорта е част от нашето ежедневие. Не само за да повишим популярността на марката, но и защото сме убедени и възхитени от върховите постижения в спорта. Биатлон, ски скокове, боблсей, ски бягане или северна комбинация: Viessmann подкрепя най-добрите спортисти от зимните спортове. Освен това ние спонсорираме и насърчаваме работата с млади таланти в спорта. И в тази връзка ние подкрепяме младежкия одбор по ски на немската ски федерация (DSV). В online магазина Viessmann Selection можете да намерите висококачествени спортни аксесоари. С Viessmann Selection ние Ви предлагаме специални артикули за фенове като шалове, шапки, зимно облекло както и много атрактивни идеи за подарък.

 


Ние сме фенове на зимата!

Ние вярваме, че продуктите с върхово качество са свързани с върховите постижения в спорта. За това от 1993 г активно подкрепяме спорта. От световната купа през Tour de Ski до традиционния турнири на четирите шнаци: ние присъстваме на всички най-важни мероприятия на зимните спортове и сме партньори на над 40 атлети.

 


WirLebenWinter.jpg

WirLebenWinter.de

Спортнтата страница на Viessmann с топ-новини и календар на стартовете от зимните спортове, видеа, интервюта и още много за спонсорирането на спорта от Viessmann.
 

viessmann-sports_facebook.jpg

Facebook спортната страница на Viessmann
Viessmann и Huddersfield Town

Заедно с традициите ние високо ценим и новите пътища в спорта. В рамките на програмата ни за спонсориране на спорта продължаваме съвместната си работа с английския фтболен клуб Huddersfield Town.

Ein jubelnder Spieler des Fußballvereins Huddersfield als Symbol für Viessmann und Sport

Die Start-Elf des Fußballvereins Huddersfield als Symbol für Viessmann und Sport

Das Stadion des Fußballvereins Huddersfield als Symbol für Viessmann und Sport
Viessmann Sport в Social Web

Информативен. Забавен. Запомнящ се. Не само в "аналоговия" живот залагаме на високото качество. Също и в социалните канали се стараем да покажем най-доброто от нас. 

Наред с новините и резултатите от съзтезанията представяме и интересни интервюта с атлетите, видеа и статии. Последвайте Viessmann Sport в twitter и facebook.