Vitodens 100-W - безкомпромисно качество "Made in Germany" и атрактивна промоционална цена

Vitodens 100-W е високоефективен стенен газов кондензен котел с безкомпромисното качество на Viessmann – Произведен в Германия и на атрактивна цена.

Благодарение на компактните си размери и елеганатен дизайн котелът се вписва хармонично в интериора на всяко жилище. Без проблеми котелът може да се постави в ниша в банята или складово помещение, да се окачи на стена в кухнята, над пералня и сушилня или просто на стена в хола.

Котлите Vitodens 100-W са с ниска долна граница на отоплителната мощност, което ги прави много подходящи за отопление на малки жилища и добре изолирани сгради с ниско потребление на топлина. Допълнителните предимства за потребителите са минималните стартове на котлите, което значително намалява работния шум и същевременно увеличава живота на компонентите.

Както всички кондензни котли на Viessmann и Vitodens 100-W са оборудвани с топлообменник Inox-Radial от неръждаема стомана. Това техническо решение гарантира висока ефективност и се отличава с дълъг живот, надеждна и икономична работа с пълноценно използване на топлината от конденза.

 

DSCF6133_882x496.jpg
Телефон за връзка с Viessmann

Имате въпроси?

Свържете се с нас за да Ви консултираме най-добре.

02 47 44 555
VITODENS100-W_654x359.jpg

Стенни газови кондензни котли Vitodens 100-W

Номинална отоплителна мощност: 4,7 до 34,9 kW

  • 100% произведени в Германия
  • изключително тихи и компактни
  • преобразуване на енергията в топлина: до 98%
  • елегантен дизайн
  • осветен LCD дисплей