Соларни инсталации - топлина от слънцето – безплатна и достъпна

Всеки, който днес инвестира в нова отоплителна инсталация, трябва да планира и соларна инсталация. Така Вие ще спечелите от по-ниско потребление на енергия и ще се радвате на по-ниски месечни разходи.

С инсталирането на слънчеви колектри Вие давате ясен сигнал за отговорното Ви отношение към околната среда, допринасяйки устойчиво за намаляване на вредните емисии CO2. С техниката на Viessmann Вие инвестирате в сигурно бъдеще и оптимално синхронизиране на отделните компоненти на инсталацията. С инвестиция в соларна инсталация увеличавате значително и стойността на Вашия имот.

С над 30 годишен опит в разработването и производството на термични соларни системи можете да се доверите на нашта техническа експертност и най-високо качество. Независимо дали ще изберете отопление с нафта или газ, отоплителна система на дърва или термопомпа - всички инсталации на Viessmann се комбинират перфектно със соларна система.

Кондензна техника плюс соларна система

Кондензна техника плюс соларна система – оптимален резултат

Кондензният котел е едно много добро решение за всеки, който инвестира в нова отоплителна инсталация. Нафтовите и газовите конднезни котли на Viessmann оползотворяват до 98% от енергията в топлина.

В комбинация с високоефективни слънчеви колектори на Viessmann спестявате до 35% от разходите за отопление, ако слънчевите колектори се използват както за подгряване на битова вода така и за подпомагане на отоплението. Само за подгряване на вода за битови нужди може да се намали потреблението на енергия с до 60%. 

Соларни системи icon-solar.png

Слънчевите колектори на Viessmann предлагат за всяко изискване ефективно и икономично подгряване на битова вода и подпомагане на отоплението. С широката си продуктова програма от плоски и вакуумно-тръбни колектори Viessmann предлага гъвкави и индивидуални решения за всяко едно модерно отопление.  Kакво трябва да знаете за соларните инсталации...