Viessmann България на 10 години

В годината, през която Viessmann - един от водещите производители на отоплителна, охладителна и индустриална техника - празнува 100 годишен юбилей от основаването на компанията, дъщерното дружество на Viessmann в България празнува своя десети рожден ден.

100-годишнината от основаването на Viessmann и 10-годишнината от присъствието на компанията в България е изключителен празник и важно събитие в нашата история. Това е не само възможност да се оценят досегашните постижения, но и импулс да се вземат нови, смели решения за бъдещето ни и да се работи ентусиазирано за реализирането им.

За десет години дейност в България заедно с нашите партньори изградихме десетки хиляди отоплителни инсталации в еднофамилни къщи и жилищни кооперации, спортни съоръжения, хотели, училища, промишлени предприятия, обществени сгради и търговски обекти. С гордост можем да отбележим и редица специфични проекти с изградени индустриални инсталации за производство на пара с големи парни котли на нафта и газ, както и на биомаса.  

От самото създаване на дружеството през 2007 година Viessmann се концентрира върху интензивното сътрудничество със специалистите в България, развитието на отоплителния пазар и не на последно място в осигуряването на качествено сервизиране на нашите уреди. Всяка година българското дружество обучава и запознава с технологичните новости и иновативни решения на Viessmann стотици специалисти от България.  

Като производител на модерни отоплителни инсталации Viessmann не спира да се развива. На българския пазар ние предлагаме не само технологиите, но и всепризнатото know-how на Viessmann, осигурявайки високоефективни и екологични решения на нашите клиенти. Познанията ни как да използваме възможностите на възобновяемите енергийни източници както и начините за превръщането на тази енергия в топлинна е една от основните ни дейности от самото начало. Термопомпи, слънчеви колектори, фотоволтаична техника и кондензни котли са иновативни решения, които ефективно оползотворяват енергията, осигурявайки комфортно отопление и намалявайки разходите за отопление. Тези съоръжения допринасят активно за опазването на околната среда и намаляват потреблението на фосилни горива, което е от съществено значение както за домакинствата, така и за индустрията.

Един от най-важните фактори за успеха на нашето дружество е, че ние постоянно търсим отговор на въпроса: Какво още може да се подобри? Ние се концентрираме върху иновативни решения, ориентирани в бъдещето - използването на възобновяеми енергийни източници и дигитализацията са водещите тенденции през последните години при нас. Дигитализацията влияе върху организацията на компанията, не само като я трансформира, но и като я прави по силна и устойчива, насърчавайки таланта на служителите си. Защото успехът за фирма Viessmann това са на първо място хората, които успяват.

IMG_0018-654-368 (2).png

Viessmann Team Bulgaria

Млади, енергични, амбициозни и винаги задружни: това сме ние - отборът на Viessmann България.

Вече 10 години пренасяме ценностите на компанията Viessmann в България, стремим се да отговорим максимално добре на Вашите очаквания и да сме полезни на Вас, нашите партньори и клиенти. Ние не само предлагаме висококачествена техника Made in Germany, ние Ви предлагаме високоефективни решения, съобразени с Вашите индивидуални потребности. Инвестирайки в модерна и надеждна техника Вие си осигурявате икономично и комфортно отопление и същевременно заедно допринасяме за опазването на околната среда и климата.