Търсене на продукти

Добре дошли при Viessmann

С над 14 500 служители в 74 страни и оборот от над 4,0 милиарда евро, Viessmann e водещ производител на решения за отопление, охлаждане и индустриални инсталации. С предлаганите от нас високоефективни енергийни системи ние предоставяме техниката за решаване на едно от най-важните предизвикателства на нашето време: ефективното и устойчиво използване на енергията. И самите ние даваме най-добрия пример: в центрaлата и заводите на Viessmann в Алендорф, Германия, намалихме емисиите на СО2 с 80% и още днес изпълняваме заложените цели за 2050 г. по отношение на климата. Но как постигаме всичко това? 

Заедно с нашите служители, партньори и клиенти. Всеки човек е важен за нас, за да развиваме непрекъснато нашата иновативност. И ние продължаваме в този дух, благодарение на непоклатимия ангажимент на нашите екипи да работят заедно за нашата основна цел: създаваме условия за живот на новите поколения.

Възползвайте се от шанса, който ви предоставя Viessmann. Ще се радваме да се присъедините към нас.

Към момента нямаме свободни позиции. 

Ако проявявате интерес към нашата компания и искате да кандидатсвате инициативно при нас, моля изпратете ни Вашите документи на e-mail: info-bg@viessmann.com.

Документите Ви ще бъдат разглеждани и съхранявани конфиденциално. В бъдеще, ако се появи подходяща вакантна позиция, ще се свържем с Вас.