Търсене на продукти

Партньорството ФК Байерн Мюнхен и Viessmann

Viessmann е официалният партньор по въпросите на климата на ФК Байерн Мюнхен.

Спонсориране на спорта с  Viessmann

Спонсориране на спорта има  дългогодишни традиции във Viessmann: компанията подкрепя зимните спортове повече от 25 години. Започвайки с шейните, Viessmann се превърна в неразделна част от повечето от зимните спортни занимани, с акцент върху ски скоковете и биатлона. От 2018 г. насам част от спортното ѝ лице е и подкрепата за футбола.

Глобален играч:  Viessmann и ФК Байерн

Подкрепата за немския рекордьор ФК Байерн Мюнхен се е превърнала във важна част от  спортната ангажираност на Viessmann. Международното партньорство между двата глобални играча, които са лидери на пазара в своите области, започва в Китай, където Viessmann стана официален регионален партньор на ФК Байерн през 2018 г. Там са осъществени широк спектър от дейности в множество местни футболни училища и турнири.

Разширяване на партньорството

Като следствие от успешното партньорство, през 2021 г. Viessmann разви своето сътрудничество с ФК Байерн и включи региона на Югоизточна Азия, а през същата година стана официален партньор на ФК Байерн Мюнхен в областта на климата за определени европейски пазари. В началото на сезон 2022/23 г. партньорството с ФК Байерн Мюнхен беше разширено в световен мащаб.

Устойчив ангажимент

Футболът е световна страст, а  необходимостта да се поемат глобални ангажименти за постигане на целите, свързани с климата, все по-осезаемо се налага в съзнанието на хората. И тъкмо тук своя принос могат да дадат два силни бранда със страст към спорта и най-добрите технологии, опазващи климата. Целта на партньорството е да се насърчи устойчивото усвояване  на ресурсите за бъдещите поколения. За Viessmann устойчивостта е сърцето на мисията на компанията: „Създаваме жизнени пространства за поколенията“.

Декларация за страната: xxx

Подписването