Търсене на продукти

Viessmann Selection

Рекламни артикули и ексклузивни предложения от Viessmann

Viessmann Selection - качеството Ви отива

Разгледайте разнообразните предложения на Viessmann Selection от света на модата и спорта. Обичате зимните спортове? Спортувате в свободното си време? Или търсите специален подарък? С нашите предложения sportive, active, exclusive  и classic определено ще откриете интересни неща.

"Viessmann Selection" означава изключително качествени продукти с функционален дизайн и естетика. Защото Viessmann поставя своите високи изисквания за качество не само за отоплителните, индустриални и охладителни системи, но и за всеки отделен продукт от програмата Viessmann Selection.

Зимни спортове и Viessmann

Зимни спортове и Viessmann. Те са просто неразделни понятия. Повече от 20 години спонсорирането на спорта е част от нас. Не само за да повишим популярността на марката, но и от нашата пълна увереност и възхищение от спортните постижения.

Биатлон, ски скокове, бобслей, ски бягане и северна комбинация: Viessmann подкрепя едни най-добрите спортисти от всички зимни спортове. В нашия Sport Online Shop можете да откриете висококачествени спортни аксесоари, също така зимни шапки и облекла, както и много атрактивни идеи за подаръци. Харесайте си някое от многобройните ни предложения и се свържете с нас.