Търсене на продукти

Поискайте индивидуална консултация — бързо и необвързващо

Въпрос за съществуваща инсталация

Строите и се нуждаете от добър план за изграждане на нова отоплителна система? Старото Ви отопление е неизправно  или работи толкова неефективно, че разходите за отопление се покачват вече години наред? Или се нуждаете от  техническо съдействие за следващия си голям проект? Независимо дали става въпрос за ново строителство или модернизация, заедно ще намерим подходящата за Вас нова отоплителна система.

Как да получите  съвет от партньор на Viessmann?

При подготовката за подмяна, модернизация или ново строителство със сигурност ще се сблъскате с редица въпроси, като например: коя точно отоплителна система да изберем? Съвременната кондензна техника например работи с класическите горива — нафта или газ. Ако пък искате да преминете към възобновяеми енергийни източници, един добър избор  са термопомпите, тъй като използват безплатна екологична енергия.

Има и други въпроси, на които трябва да се отговори: какъв е начинът Ви на отопление и какво е потреблението на сградата? Има ли достатъчно място за съхранение на гориво? И с какви финансови средства изобщо разполагате? Не е необходимо обаче да си отговаряте сами на тези и други въпроси. Ще Ви свържем със сертифициран партньор на Viessmann, който ще Ви предложи безплатна консултация.

Консултации в 6 прости стъпки

  • Попълнете краткия формуляр.
  • Представител на Viessmann ще се свърже с Вас по имейл или телефон, за да обсъди вашето запитване и ако е необходимо, да се добави още информация.
  • Viessmann ще препрати Вашето запитване към свой сертифициран партньор. Моля, имайте предвид, че това може да отнеме малко повече време в зависимост от сезона и натоварването.
  • По имейл ще получите данните за връзка с Вашия партньор на Viessmann. Моля, Вие  поемете инициативата да го потърсите и уговорете среща за консултация.
  • Вашият търговски партньор ще  проучи условията на място и ще Ви даде индивидуален съвет за подходящите за Вас продукти Viessmann.

Консултация за търговски, промишлен или общински обекти.

За да се постигне най-добрият възможен резултат в дългосрочен план  за търговски, промишлени или общински предприятия, решаващ е не само изборът на подходяща енергийна система; необходимо е също така и планирането, изпълнението и поддръжката на целия проект да бъдат съобразени с нуждите на клиента. Ако поискате необвързваща консултация, ние ще ви подкрепим по пътя в изграждането на нова отоплителна система или подходящо системно решение. За целта изберете съответните опции във формуляра и ние ще се свържем с вас незабавно, за да обсъдим заедно подробностите.