Търсене на продукти

Управление на отоплителната система Viessmann с приложения

Поискайте безплатен съвет

Управлявайте отоплението удобно през интернет с приложенията на Viessmann

Отоплителната система може да се управлява по класическия начин чрез завъртане на термостата или удобно и сигурно чрез интернет. Дистанционната поддръжка от одобрена специализирана фирма също не е проблем. Това е възможно чрез интелигентните приложения на Viessmann, интернет интерфейс и устройство с възможност за достъп до интернет, например смартфон или таблет.

Термостати за радиатори ViCare за управление чрез приложението ViCare и Vitodens 333-F

Приложения на Viessmann за притежателите  на системи

За притежателите  на системи обикновено основен приоритет е  лесното обслужване. Не бива да се пропускат и факторите безопасност и потенциални икономии. С управление на отоплението ViCare Viessmann разработи приложение, което удовлетворява основните нужди на системните оператори. Същевременно чрез приложението ViBooks важните документи, като например инструкциите за експлоатация, са достъпни по всяко време. А приложението Viessmann Building Energy Saving Check предоставя на притежателите  на системи и на заинтересованите страни всички отговори на важните въпроси за модернизацията.

ViCare App — управление на отоплението чрез приложение

За притежателите на системи

Управление на отоплението чрез приложение: приложението ViCare App предлага нови възможности за управление на отоплението чрез интернет. Умишлено опростеният графичен потребителски интерфейс на ViCare App дава възможност за интуитивно управление на отоплителната система.

Системата е предназначена за управление на един отоплителен кръг.  Желаната температура в помещението се избира с плъзгане, а с едно докосване се прави превключване между нормален и парти режим („Топло през цялото време“).  Когато излизате от дома („На път“) с една команда можете да  зададете по-ниска температура на отоплителната система и така да спестите енергия.

Ако желаете да зададете за всеки ден различен час на включване, ще оцените функцията асистент. Чрез отделен бутон на началния екран се извеждат и  множество съвети за пестене на енергия.

Изтегляне на приложението ViCare

Предлага се за iOS и Android.

Приложение ViBooks - брошури и документация

За притежатели на системи

Искате да изтеглите продуктова брошура във PDF-формат или сте загубили инструкциите за експлоатация на Вашата отоплителна система Viessmann? С нашата онлайн база данни ViBooks необходимите Ви документи са бързо под ръка.

Приложение за проверка на енергийната ефективност на сградата

Предлага се за iOS и Android.

Приложения за специализираните партньори на Viessmann

На своите партньори Viessmann предлага редица полезни приложения за отопление, които улесняват ежедневната им работа и отговарят на изискванията на клиентите. Приложението ViGuide например позволява дистанционно наблюдение и поддръжка на отоплителни системи. То дава на собствениците на системи по-голяма експлоатационна надеждност, а специализираните партньори винаги имат онлайн преглед на отоплителните системи, за които се грижат.

Приложението за резервни части е разработено за бързо откриване и поръчка на резервни части. То позволява и директен достъп до най-важната информация, като например цена и употреба на съответните отделни резервни части.

По-долу е дадена информация за всички налични приложения. За да се използва пълният набор от функции на тези приложения са  необходими данни за достъп/вход. Ако не разполагате с тях или все още не сте ги получили, можете да се обърнете към Вашето лице за контакт или към най-близкия клон на Viessmann. И в двата случая нашите консултанти с удоволствие ще Ви помогнат.

ViGuide  — дистанционно наблюдение на инсталции

За специализирани партньори

Добавете безценна екстра към обслужването на клиентите си: невидима оперативна надеждност. С приложението ViGuide на Viessmann имате незабавна информация за съответните промени в уредите на Вашите клиенти. В случай на повреда можете да реагирате активно и да я отстраните от разстояние, без клиентът да забележи. То също така Ви информира, когато друг клиент Ви помоли да се погрижите за неговия уред.

Приложението е ясно структурирано и съдържа важни параметри, като например двете криви на отопление и  управлението на температурата. С негова помощ можете да извършвате най-важните настройки от разстояние и да си спестите излишни пътувания.

Изтегляне на приложението ViGuide

Предлага се за iOS и Android.

Приложение за резервни части — поддръжка  при обслужването и поръчката

За специализирани партньори

Приложението за резервни части предлага на специалистите  бързо и лесно обслужване на място на отоплителната система на потребителя. Полезни са също така:

  • сканиране на баркод (също и офлайн) на съответните продукти и резервни части
  • проверка на наличността на резервните части с функция за карта
  • поръчка на резервни части
  • съдействие за въвеждане в експлоатация и поддръжка

Изтегляне на приложението за резервни части

Предлага се за iOS, Android и Windows Phone*.

ViBooks App —търсене на документи и база данни

За специализирани партньори

ViBooks служи за централизирано търсене на документи и в момента дава достъп до над 30 000 документа. Потребителските нива (login) контролират достъпа до различните видове документи. В нашия контролен списък по-долу можете да разберете кои видове документи предоставя приложението ViBooks, наред с други.

Указания за проектиране/спецификации
Ценови листи/ценови таблици
Указания за монтаж/обслужване
Документация на Vitoset
Рекламни печатни материали
Ръководства за експлоатация