Добре дошли при Viessmann

Благодарение на многобройните си нови продукти и технически решения Viessmann е едина от водещите компании в отоплителния бранш. Нашите разработки са основополагащи за топлотехниката.

Като водеща фирма за отоплителна техника, с грижа за околната среда, предлагаме на нашите клиенти иновативни продукти, отличаващи се с високо качество, енергийна ефективност, щадящи околната среда, както и с дълъг живот. От десетилетия произвеждаме термопомпи и соларни системи, както и отоплителни системи на нафта, газ и възобновяеми ресурси, които са особено щадящи околната среда. Но с постигнатите резултати не искаме да се задоволим и за това търсим новости, които и в бъдеще да са двигател на бранша. Това са целите на нашите изследвания и разработки.

Като семейна фирма ние следваме дългосрочна и ясно дефинирана стратегия, поемайки социална ангажираност и обществена отговорност. Нашите служители са отворени към желанията на клиентите. Съвместната ни дейност се отличава с доверие, надеждност и гъвкавост. За това ние поощряваме Вашата индивидуалност, силни страни, цели и талант.

Възползвайте се от шанса, който ви предоставя Viessmann. Ще се радваме да се присъедините към нас.