Високоефективни стенни газови кондензни котли  - безкомпромисно качество "Made in Germany" и атрактивна промоционална цена: 10% отстъпка до края на ноември 2023 г.

Новото поколение газови кондензни котли впечатляват с много иновации и предимства:

  • Вграден WiFi модул за управление по интернет осигурява по-висок комфорт, по-голяма сигурност и повече спестена енергия
  • Ниска долна граница на отоплителна мощност прави котлите подходящи и за най-малките жилища
  • Дълъг живот и висока ефективност чрез топлообменник Inox-Radial от неръждаема стомана
  • Повишена сигурност и ниски вредни емисии благодарение на новата горелка MatriX-Plus с интегриран автоматичен контрол на горенето Lambda Pro
  • Лесно и интуитивно обслужване с 3,5-инчов LЕD Touch-дисплей, алтернативно и с мобилно устройство
  • Сертифициран за 20% съдържание на водород в метана - подготвен за бъдещето още днес
  • 100% произведени в Германия

Благодарение на модерния си дизайн и компактни размери, уредите могат да се монтират и в най-малки ниши. Не са необходими странични свободни пространства за сервизиране, тъй като всички конструктивни компоненти са достъпни от фронталната страна на котела. 

Vorteile_VD.png
Телефон за връзка с Viessmann

Имате въпроси?

Свържете се с нас за да Ви консултираме най-добре.

02 854 90 40

Подготвени за бъдещето още днес: надеждна и сигурна отоплителна техника от Viessmann

Изискванията за високоефктивни и енергоспестяващи отоплителни технологии стават все по-големи и наложителни. Новите кондензни котли работят не само чисто и ефективно, но и устойчиво. В отговор на това, Viessmann вече внедри бъдещите технологии в новото поколение котли още днес. Благодарение на автоматичен контрол на горенето Lambda Pro кондензните котли на Viessmann самостоятелно регулират горивния процес спрямо различните видове газ - включително и при съдържание на биогаз. Освен това котлите Vitodens 100 са подготвени за работа с до 20% съдържание на водород в газа. Така кондензната техника на Viessmann осигурява сигурност и топлина за цял живот.

Wohngebaeude_Gas-Brennwertkessel.jpg

ViCare-App.png

Интелигентната отоплителна система за най-високи изисквания 

Стенните газови кондензни котли Vitodens са с вграден комуникационен WiFi модул, който свързва уреда директно с интернет. Приложението ViCare прави обслужването на котела още по-лесно и удобно, като в същото време спестява енергия и повишава вашия комфорт. Имате възможност да контролирате всички функции на Вашето отопление, а когато се налага, специализираната сервизна фирма може да бъде информирана и да реагира бързо. ViCare App дава информация за актуалното състояние на инсталацията, времевите програми за отопление и загряване на битова вода допринасят за спестяването на разходите за енергия. Налична за iPhone и Android операционни системи.


Неръждаемата стомана прави разликата

Устойчивият на корозия топлообменник Inox-Radial от неръждаема стомана е сърцето на Vitodens 100-W. Той преобразува вложената енергия в топлина по най-ефективния възможен начин и осигурява дълъг живот на котела. А това е гарантирано от изключително устойчива, висококачествена неръждаема стомана.


10 години гаранция

на топлообменници от неръждаема стомана за газови и нафтови кондензни котли до 150 kW

Inox-Radial-Heizflaeche.png

Детайли за Vitodens 100-W

Преглед

Мощност (kW)
3,2 до 32 kW
Коефициент на ефективност
до 98 % (Hs)
Клас на енергийна ефективност
energieeffizienklasse.png
A
Гориво
icon-gas.png
метан, втечнен газ, 20% съдържание на водород
Области на приложение
icon-wohngebaeude.png
апартаменти, еднофамилни и редови къщи, за ново строителство и модернизиране
Управление
Einfaches RGB
лесно и интуитивно управление с LED дисплей и Touch-бутони, алтернативо и с мобилно устройство по интернет, благодарение на вграден WiFi комуникационен модул за повече комфорт, спестяване на енергия и сигурност с приложението ViCare.
Битова гореща вода
Vitodens 111-W с вграден водосъдържател 46 литра от неръждаема стомана
Други характеристики
MatriX-Plus горелка с контрол на горенето Lambda Pro за постоянно висока ефективност и ниски стойности на вредните емисии. Сертифициран за 20% съдържание на водород в метана.
Разрез на продукта - едноконтурен кондензен котел Vitodens 100-W (Typ B1HF)