Намалете разходите за отопление с повече от 10%

Подменете стария си газов котел с нов високоефективен кондензен котел Vitodens 100-W на Viessmann и намалете разходите за отопление и топла вода с повече от 10%

Днес повече от всякога спестяването на енергия и оптимизирането на разходите за отопление и топла вода са основен и най-важен приоритет на всяко домакинство. Особено когато на фокус са покачващите се цени на традиционните горива и енергийни източници, които основно ползваме за отопление на домовете ни. Когато трябва да вземем бързо решение и алтерантивите насреща са силно ограничени се насочваме към първата мярка за оптимизиране на разходите, а именно повишаване ефективността на настоящата отоплителна инсталация и спестяване на енергия, което неминуемо ще доведе до намаялавене на разходите ни.

Ако имате стара отоплителна система с газов котел, то можете сравнително лесно и без скъп ремонт на инсталацията да намалите разходите за отопление и топла вода с повече от 10% ако подмените стария си газов котел с нов, високоефективен кондензен котел Vitodens 100-W на Viessmann.

Намаляването на разходите за отопление и спестяването на енергия вървят ръка за ръка. Именно това прави Vitodens 100-W. Докато старите конвенционални газови котли изхвърлят част от енергията през комина, то благодарение на кондензната технология Vitodens 100-W извлича топлината от отработените газове и я отдава на отоплителната инсталация.

Телефон за връзка с Viessmann

Имате въпроси?

Свържете се с нас за да Ви консултираме най-добре.

02 854 90 40 Изпрати e-mailМодернизирайте вашата инсталация и спечелете с тези предимства на Vitodens 100-W

  • Вграден WiFi модул за управление по интернет за по-прецизен котрол на температурата вкъщи, по-висок комфорт и повече спестена нергия
  • Подходящ и за най-малките жилища: с много ниска долна граница на мощността
  • Висока ефективност и дълъг живот, гарантирани от топлообменник Inox-Radial от неръждаема стомана
  • Безкомпромисна сигурност и ниски стойности на вредни емисии благодарение на новата горелка MatriX-Plus с интегриран автоматичен контрол на горенето Lambda Pro
  • Сертифициран за 20% съдържание на водород в метана - подготвен за бъдещето още днес
  • Лесно и интуитивно обслужване с 3,5-инчов LЕD Touch-дисплей, алтернативно и с мобилно устройствоe
  • 100% произведени в Германия

Вписва се идеално във вашия дом

Благодарение на модерния си дизайн и компактни размери, уредите могат да се монтират и в най-малки ниши. Не са необходими странични свободни пространства за сервизиране, тъй като всички конструктивни компоненти са достъпни от фронталната страна на котела. 

Vitodens 100-W – интелигенто отпление и за най-високите изисквания

H₂-ready 20 %: Оборудвани за бъдещето

Техниката, която може да работи с метан и съдържание на водород в газа за да отоплява жилищата, вече е налична на пазара. Газовите кондензни котли от най-новото поколение Vitodens 100 могат още днес да работят с 20% съдържание на водород в метана. Собствениците на жилища, които  изберат тези модерни котли, са оборудвани по най-добрия начин за бъдещето още сега.

H2 READY
Топлообменник от неръждаема стомана Inox-Radial

Топлообменник Inox-Radial от неръждаема стомана: ефективен и с дълъг живот

Неръждаемата стомана прави разликата. Устойчивият на корозия топлообменник Inox-Radial от неръждаема стомана е един от най-важните компоненти на Vitodens 100-W/111-W. Той преобразува вложената енергия в топлина по най-ефективния възможен начин. И това е гарантирано от изключително устойчива, висококачествена неръждаема стомана.

10 години гаранция

на топлообменници от неръждаема стомана за газови и нафтови кондензни котли до 150 kWИнтелигентната отоплителна система за най-високи изисквания

Стенните газови кондензни котли Vitodens са с вграден комуникационен WiFi модул, който свързва уреда директно с интернет. Приложението ViCare прави обслужването на котела още по-лесно и удобно, като в същото време спестява енергия и повишава вашия комфорт. Имате възможност да контролирате всички функции на Вашето отопление, а когато се налага, специализираната сервизна фирма може да бъде информирана и да реагира бързо. ViCare App дава информация за актуалното състояние на инсталацията, времевите програми за отопление и загряване на битова вода допринасят за спестяването на разходите за енергия. Налична за iPhone и Android операционни системи.

ViCare-App.png