Компоненти за отоплителни системи

За изграждането на една отоплителна система, освен високоефективен отоплителен уред, са необходими и надеждни компоненти: Viessmann предлага в своята продуктова програма и висококачествени компоненти, гарантиращи безпроблемното функциониране на цялата инсталация. Нашите компоненти са перфектно напасната системна техника, която улеснява монтажа и гарантира надеждната работа на системата. При нас можете да намерите системи за подово отопление, термостатични галави и вентили, омекотителни инсталации, разширителни съдове и други. 

Подово отопление

Релефна система (Noppensystem) или такер система (Tackersystem): подовото отопление от Viessmann работи изключително икономично и надеждно. Двете системи се отличават с постоянно високо качество, сигурна експлоатация и дълъг живот.  

Омекотителни инсталации

Част от нашата програма системни компоненти са и омекотителни инсталции за третиране на водата. С ефективната защита от отлагането на калк, омекотителните инсталации удължават живота и защитават тръбопроводите, бойлерите за витова гореща вода, както и кухненските уреди.

Vitoset продуктова програма системни компоненти – предимствата накратко

●  Всички компоненти от едно място
●  Оптимално съвместими с всички Viessmann продукти
●  Отговарят на най-високите стандарти за качество 


Компоненти за отоплителни системи

Viessmann предлага принадлежности за изграждане на Вашата отоплителна инсталаци, с високо и доказано качество.