Viessmann Apps

Вече е трудно да си представим нашето ежедневие без смартфон и множеството приложения, които използваме. Viessmann предлага на своите специализирани партньори и крайни потребители различни полезни програми.


Vitotrol App

С приложението Vitotrol App имате достъп до Вашата Viessmann отоплителна инсталация с управление Vitotronic. Обслужването на инсталацията е лесно, опростено и интуитивно от всяко място по света и по всяко време. Освен обслужващите функции Vitotrol App разполага и с текстови пояснения и функции помощ. Vitotrol App се предлага за мобилни устройства с iOS или Android.
 

Apps_Vitotrol-App.png
Apps_Vitoinfo-App.png

Vitoinfo App

С приложението Vitoinfo App крайните потребители и заинтересованите от тениката на Viessmann получават бърз и лесен достъп до специализирани информации на немски и английски език.

От тук имате достъп и до различни интерактивни социални мрежи. Можете да откриете брошури, да ги изпратите по е-мейл и да ги съхраните локално. Можете да откриете информация за референтни инсталации и специализирани партньори на Viessmann.Viessmann Apps за инсталатори

Viessmann предлага на своите специализирани партньори приложения, които значително биха улеснили ежедневаната работа. За да използвате достъпа до пълните фунции на тези приложения са необходими данните за Login.    

Приложение за резервни части

Това приложение на Viessmann предлага на инсталаторите бърз и леснен достъп до списъците с резервни части на продуктите директно от мястото на инсталацията. 

 

Apps_ET-App.png