Подово отопление от Viessmann: удобство и уют

Комфортът вкъщи, осигурен от подово отопление, е несравним. Подовото отопление осигурява равномерна температура в цялото жилище, което прави климата в дома приятен, без усещането за студен под, както е при традиционните отоплителни системи с радиатори. Освен това остава скрито в пода, не нарушава интериора и не отнема ценно пространство от дома Ви. Благодарение на голямата площ подовто отопление работи с ниски температури на водата и перфектно се комбинира с високоефективни отоплителни уреди като кондензни котли и термопомпи.

Лесен монтаж, енергоспестяващо, сигурно, комфортно и всичко от едно място

Системите за подово отопление са икономични и енергоспестяващи системи, които осигуряват приятна топлина, сигурна работа, дълъг живот и висок комфорт. Те гарантират трайно високо качество, отговарящо на най-стриктните изисквания, както на отделните компоненти, така и на цялата система. Отедлните системни компоненти са оптимално напаснати един към друг и правят монтажа лесен, бърз и сигурен. 

Viessmann предлага различни системи за подово отопление: релефна система (Noppensystem) и такер система (Tackersystem), както и допълнителни компоненти за изграждане на цялостна отоплителна система.

И за да бъдем по-конкретни, запознайте се с петте основни предимства, които отличават подовото отопление на Viessmann.

Предимства:

  • Висока технология - петслойна тръба с кислородна бариера в средата, което я предпазва от механични наранявания.
  • Лесен монтаж - тръбата е изключително гъвкава с минимален радиус на огъване от 8 см.
  • Оптимизирана цялостна система - всички елементи са опитмално напаснати един към друг за да се гарантира качеството и дългия живот на системата.
  • Сигурност - 10 години гаранция.
  • Издръжливост - устойчивост на температури до 70 ºC, дори кратковременно повишение на температурата до 100ºC

einstieg-wohngebaeude-654x359.jpg

Компоненти за управление на подово отопление

За оптималното и ефективно използване на топлината се препоръчва монтирането на температурни програматори в отделните помещения. Новите компоненти за управление от нашата продуктова програма са оптимално напаснати за предлаганите от Viessmann системи за подово отопление.

Техниката за управление е специално разработена за комбинацията на термопомпа с подово отопление и дава възможност да се управлява термопомпата не само в режим отопление, но и в режим на охлаждане. Този вид отопление и охлаждане на жилищата се среща все по често в днешно време. 

Подово отопление

Viessmann предлага различни системи за подово отопление: релефна система (Noppensystem) и такер система (Tackersystem). Освен с гъвкавост и лесен монтаж системите за подово отопление на Viessmann се отличават с оптимално напаснати един към друг компоненти, до голяма степен предварително подготвени за инсталиране.