Подово отопление от Viessmann

Viessmann предлага различни системи за подово отопление: релефна система (Noppensystem) и такер система (Tackersystem), както и допълнителни компоненти.

Лесен монтаж, енергоспестяващо, сигурно, комфортно и всичко от едно място

Системите за подово отопление са икономични и енергоспестяващи системи, които осигуряват приятна топлина, сигурна работа, дълъг живот и висок комфорт. Те гарантират трайно високо качество, отговарящо на най-стриктните изисквания, както на отделните компоненти, така и на цялата система. Отедлните системни компоненти са оптимално напаснати един към друг и правят монтажа лесен, бърз и сигурен. 

Благодарение на голямата топлоотдаваща площ подовото отопление работи при много ниски температури с нискотемпературни и кондензни котли, термопомпи и други.


Компоненти за управление на подово отопление

За оптималното и ефективно използване на топлината се препоръчва монтирането на температурни програматори в отделните помещения. Новите компоненти за управление от нашата продуктова програма са оптимално напаснати за предлаганите от Viessmann системи за подово отопление.

Техниката за управление е специално разработена за комбинацията на термопомпа с подово отопление и дава възможност да се управлява термопомпата не само в режим отопление, но и в режим на охлаждане. Този вид отопление и охлаждане на жилищата се среща все по често в днешно време. 


Подово отопление

Viessmann предлага различни системи за подово отопление: релефна система (Noppensystem) и такер система (Tackersystem). Освен с гъвкавост и лесен монтаж системите за подово отопление на Viessmann се отличават с оптимално напаснати един към друг компоненти, до голяма степен предварително подготвени за инсталиране.