Търсене на продукти

С един поглед: информация и съдействие за специалисти

Изображение: © Phonix_a Pk.sarote / Shutterstock.com

Viessmann работи в тясно сътрудничество  със специалисти от поколения насам. Партньорство, което се развива от десетилетия и което бихме искали да разширим още повече. Защото само заедно с монтажници, електротехници и специалисти по соларни инсталации можем да се справим с предизвикателствата на революцията в енергетиката и отоплението. Те са връзката между Viessmann и крайните клиенти. Ето защо  високо ценим факта,  че през 2021 г. Viessmann за 16-ти пореден път получи приза „търговски партньор № 1“ от издателството на браншовата организация „markt intern“.

Партньорство в полезрението Ви

За нас е важно да обменяме постоянно опит с нашите партньори. Той изгражда основата за успешно сътрудничество и ни дава възможност да разработваме инструменти и услуги, за да създадем оптимални условия за работа с все по-сложните системни и енергийни решения. Всичко това е събрарно в портала Viessmann PartnerPortal. На централната информационна платформа за нашите партньори  получавате актуална информация за новите продукти и иновации и множество услуги и приложения — само с едно влизане в системата.

Като партньор на Viessmann Вие се възползвате и от тези предимства:

  • Персонални консултации
  • Бърз сервиз на отделни части и компоненти
  • Цялостна търговска поддръжка
  • Сервизно обслужване  и поддръжка
  • Маркетингова подкрепа
  • Широка гама от курсове за  повишаване на квалификацията
  • Ексклузивни обиколки на завода

Сътрудничество със специалистите по монтаж

Снимка: © A. и I. Kruk / Shutterstock.com

Корените на Viessmann са в отоплителната техника. Днес обаче продуктовата гама включва много повече от класически отоплителни уреди. Фокусът е по-скоро върху системните решения за отопление, охлаждане и вентилация. Предлагаме на крайните потребители решения, базирани на различни енергийни източници. Подкрепяме Ви и като Ваш партньор. Така например предлагаме различни услуги и инструменти за специализираните търговци, за да направим по-лесно изготвянето на оферти, проектирането, монтажа и поддръжката на отоплителни системи.  Отоплителният калкулатор е само един от тях. Софтуерът се интегрира директно в уебсайта и  с помощта на съхранените от Вас данни изготвя оферти, които можете просто да коригирате в хода на консултацията на място.

Сътрудничество с електротехници

Снимка: © Krasula / Shutterstock.com

Отоплението и електроенергията  се развиват все повече заедно. Продуктовото портфолио на Viessmann също се променя в това отношение. Освен електрически топлогенератори, то включва и фотоволтаични системи и съответните системи за съхранение. Това позволява на Вашите клиенти да произвеждат собствена електроенергия и  при необходимост да я потребяват — например за работата на термопомпа или за зареждане на електромобил. Като партньор на Viessmann можете да се възползвате от инструментите и услугите ни за електротехници.  Калкулаторът за автономност например показва доколко е възможно да се постигне енергийна независимост и да се подобри самопотреблението на електроенергия, когато различни генератори на електроенергия се комбинират със система батерии за съхранение.

Сътрудничество със специалисти по соларни инсталации

Снимка: © anatoliy gleb / Shutterstock.com

Съвременната соларна техника е допълнение към отоплителните системи, което пести ресурси. Ето защо тя може да бъде открита и в продуктовата гама на Viessmann. Чрез нея можете да предложите на клиентите си система за устойчиво производство на енергия от един източник.  Самите Вие пък се възползвате от предлаганите от нас услуги и инструменти за специалисти по соларни инсталации. Можете да ги използвате например за проектиране  и изчисляване на фотоволтаични системи или за бързо и лесно изготвяне на оферти. Като партньор ние Ви подкрепяме и при уреждането на административните въпроси, като например регистрацията в мрежата на системите за производство на топлинна и електрическа енергия.