Търсене на продукти

Как да включим цвета на Pantone - Вива Маджента в домашния интериор?

Ако искате да добавите нотка цвят в домашния ви интериор - Вива Маджента е идеалният избор.

Как да включим цвета на Pantone - Вива Маджента в домашния интериор?

Цветът на 2023 година - Вива Маджента, бе обявен от Института за цветове Pantone. Вива Маджента е смел, запомнящ се цвят, чието изобилие от подтонове на червеното насърчава радостното и оптимистично празнуване на живота, пишейки нова страница в цветовата гама. Ако искате да добавите нотка цвят в домашния ви интериор - Вива Маджента е идеалният избор. Ако пък не сте сигурни как точно да го включите, тази статия е за вас.

Подменете старите рамки на картините

Произведенията на изкуството, каквито и да са те, са незаменим акцент в домашния интериор. Освен че са лични и чудесно изразяват индивидуалността на собственика им, те са и финалния щрих, за да изглежда изцяло завършено едно пространство. Отличен вариант би било, ако намерите рамки за тях в цвета на Вива Маджента - така хем ще разнообразите от вече познатите ви рамки, хем ще добавите цвят и живот на пространството около вас.

Добавете вази или купи в цвета на Вива Маджента

Вива Маджента е разкошен нюанс, в основата на който има пурпурно червено, а на разкошните цветове отиват цветя! Добавете нова ваза на кухненската ви маса, а защо не и просто да си купите красиви цветя с нюанса на Вива Маджента. Магията на природата е, че събира в себе си всякакви цветове. Такива, каквито може би още дори не са измислени от Pantone.

Възглавнички - уют и красота

Възглавничките са нужния акцент към всекидневната, към дивана или креслото. Цветът сам по себе си говори за силата и жизнеността, така че несъмнено ще им придаде живот. Може да разнообразите както с шарката им - раирани, шарени, така и с формата - кръгли, квадратни, с нюанси или изцяло в цвета на Вива Маджента.

Бъдете смели - оцветете стена

Включването на динамичен цвят като Вива Маджента в домашния интериор може да бъде и лесно, просто го използвате като акцентен цвят към някоя от стените в любимата ви стая! Това ще привлече вниманието към определена и любима част от вашия дом и ще я открои от останалото пространство. Възможностите са безкрайни!

Свещи и светлини

Трябва да признаем, домашният интериор без свещи и приглушена светлина просто не е завършен. Свещите са страхотен аксесоар и могат много да разчупят обстановката. Още по-приятно би било ако са в свежи и интересни цветове. А най-добре във Вива Маджента! Така ще бъдете в крак с най-новите тенденции, а пламъчето от свеща ще блесва и пасва идеално на страстния цвят. Ако искате да добавите повече уют и приятна миризма у дома, вижте повече  тук.

Вива Маджента е цвят на бунтари, цвят на духа, всеобхватен и дързък. Както и да го включите в домашния ви интериор, със сигурност няма да остане незабелязан. В тази статия успяхме да съберем няколко идеи и възможности за това как да го добавите в любимия ви дом. Останалото оставяме на вас. Бъдете смели. Бъдете Вива Маджента!